zondag 14 oktober 2012

Dag 134 - Naamvergeving Deel 3


Lees Deel 1 van deze blog
& Deel 2

Achterklap dimensie: Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd te denken: dit is speciaal waarop mijn naam wordt uitgesproken, zo wordt het in de familie uitgesproken. Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd denken nu ga ik luisteren naar wat er gezegd wordt want mijn naam werd op deze leuke manier uitgesproken; Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mezelf identificeren met een energie verbonden  met deze naam als mijn waarde, alsof ik zonder deze naam niemand zou zijn. Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd beslissen gebaseerd op de manier waarop mijn naam uitgesproken wordt dat ik op een aangename manier met de andere ga interageren, omdat ik denk dat de ander mij graag heeft gebaseerd op de manier waarop mijn naam werd uitgesproken.

Achterklap commitment: Ik engageer mijzelf ertoe om wanneer mijn naam gesproken wordt mezelf te vertragen in adem en mijn interactie te baseren op eenheid en gelijkheid in de fysieke realiteit in plaats van op een energie, gedachte, gevoel of herinnering in de mind - Ik engageer mijzelf ertoe om wanneer mijn naam gesproken wordt, mijzelf een en gelijk te plaatsen met  de ander in plaats van onmiddellijk een relatie te creëren met de inhoud van mijn mind, waardoor ik niet met de werkelijkheid interageer, maar met een illusie.
Ik engageer mijzelf ertoe om onvoorwaardelijk te luisteren naar wat er mij verteld wordt en gelijk te communiceren ongeacht de manier waarop mijn naam wordt uitgesproken.

Reactie dimensie: Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een positief gevoel te verbinden met de manier waarop mijn naam wordt uitgesproken en hier dus energie uithalen, in plaats van een en gelijk te staan met mijn naam en met gelijk welke naam. Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een voorkeur te hebben voor een naam, ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een voorkeur te hebben voor mijn eigen naam. Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mezelf manipuleren door te reageren op de manier waarop mijn naam wordt uitgesproken in plaats van te ademen en hier te zijn en mezelf te sturen.

Reactie commitment: Ik engageer mijzelf ertoe om wanneer mijn naam gesproken wordt mijzelf te vertragen in adem en volledig hier te zijn zodat ik met gemak mogelijke reacties in mezelf kan stoppen en ik mezelf kan sturen in zelf-oprechtheid. Ik engageer mijzelf ertoe alle mogelijke reacties, positief en negatief te stoppen ten aanzien van mijn naam en gelijk welke andere naam en een en gelijk te staan met alle namen.

(Wordt vervolgd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten