zaterdag 27 april 2013

Dag 297 - Kwaad worden wanneer iets niet lukt - Deel 1

Context:

De laatste tijd wordt ik soms zonder reden boos wanneer iets niet lukt of er wordt mij iets gevraagd. Dit begint zich duidelijk op te stapelen en is niet langer houdbaar.

Oplossing:

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd zonder reden kwaad te worden omdat iets me niet onmiddellijk lukt of er wordt mij iets gevraagd wat me plots 'teveel' is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang zijn van verantwoordelijkheid om iets te doen, omdat ik dan op mezelf aangewezen ben en ik mezelf moet vertrouwen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd onmiddellijk opgeven door toe te geven aan de emotie van woede, hetgeen in feite hulpeloosheid is, omdat ik bang ben om mezelf te vertrouwen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd hulpeloosheid gebruiken als een manier om mezelf niet te moeten vertrouwen, ipv mezelf te stoppen in adem en mij te realiseren dat er geen enkele reden is om mezelf niet te vertrouwen.

ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mezelf manipuleren met emotie zodat ik een excuus heb dat het 'te moeilijk is' - ipv mij te realiseren dat het zo eenvoudig is als adem te halen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mij niet realiseren dat ik mezelf onderwerp aan en overgeef aan de mind - en dus mijn macht volledig weggeef - wanneer ik toegeef aan dit punt van emotie als zelf-manipulatie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mijn emotie afreageren op anderen, ipv verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen mind en mij realiseren dat ik bezig ben te vechten voor mijn beperkingen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mezelf op te hitsen in woede, ipv mezelf te vertragen en mij te realiseren dat ik deze ervaring volledig zelf creëer - en dat ik dit dus in één adem kan stoppen en mijn uitgangspunt kan aligneren met wat best is voor iedereen.

http://lite.desteniiprocess.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten