zaterdag 23 februari 2013

Dag 249 - Controlefreak - Deel 6

Achterklap dimensie: Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd de achterklap in en als mij te laten bestaan; "Wat doet ze nu, waarom zegt ze niet waar we naartoe gaan?"

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd ipv naast haar te rijden om op die manier normaal te kunnen communiceren, te beginnen roepen dat ze moet stoppen omdat ik niet ingelicht ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd ipv gelijk te staan door naast haar te gaan rijden en te vragen waar we naartoe gaan, een conflict te starten dmv weerstand en emotie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd de achterklap in en als mij te laten bestaan "Dit is zo arrogant !!!"

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd arrogantie op de ander te projecteren ipv zelf-verantwoordelijkheid te nemen  en nederig te zijn in het initiëren van communicatie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd jaloers te zijn dat ze naar haar mp3 luisterde op de fiets - omdat ik me daarin inferieur voelde, omdat ik in competitie ben met de ander ipv mezelf te vertrouwen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd achterklap te hebben dat het niet 'veilig' is wat ze doet, ipv mij te realiseren dat ik in eerste instantie jaloers was.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd ipv constructief te communiceren, mezelf vastzetten in achterklap en enkel conflict te starten.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd onmiddellijk de schuld te leggen bij de ander en de ander zien als 'egoïstisch' ipv mezelf te vertrouwen en te ademen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd achterklap te hebben "dit is misbruik" en de situatie te dramatiseren ipv onmiddellijk naar een oplossing te gaan.

Ben ik mijn gedachten? http://lite.desteniiprocess.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten