zondag 26 januari 2014

Dag 286 - Auto's en Marketing

Verbeelding Dimensie: Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd wanneer ik een bepaalde auto zie langsrijden, mezelf en mijn partner onmiddellijk 'zien' in mijn verbeelding met de wagen en hoe het zou voelen als wij samen deze wagen zouden bezitten, hoe dit onze status zou

beïnvloeden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mezelf inbeelden dat we 'gelukkiger' zullen zijn met deze of gene wagen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd als kind het mechanisme in mezelf geprogrammeerd te hebben dat 'speelgoed mij gelukkig maakt'.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd als kind te fantaseren over hoe het zou zijn een bepaald kasteel of ander speelgoed te hebben, en hoe geweldig ik me dan zou voelen, en me dit levendig in te beelden, en nu doe ik hetzelfde door naar auto's te kijken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie definiëren als het bezitten van een mooie wagen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie en geluk definiëren in en als het bezitten en bekomen van speelgoed.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd onze wagen vergelijken met die van anderen - om te zien 'waar we staan op de sociale ladder'.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd in dit 'kijken naar anderen' angst in te bouwen, want ik maak mij er zorgen over dat ik 'minder ben dan' - dat er op mij wordt neergekeken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd dit vergelijken gebruiken als een manier om mijzelf te zien als 'meer dan' anderen - en mezelf te boosten.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd niet eens weten hoe een auto functioneert, maar ik vergelijk wel hoe alle wagens eruitzien en wat hun zogezegde waarde is in geld, gebaseerd op hoe ze eruit zien.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd ideeën te creëren over auto's gebaseerd op reclame en horen zeggen en daarop mijn waarde te baseren.

Ik engageer mezelf ertoe om wanneer en als ik mezelf zie afdwalen in de mind omdat ik een auto zie, mezelf te stoppen en te ademen en mij te realiseren dat het zien van deze auto een programma in mijn mind triggert, en dat ik niet verplicht ben dit te volgen, en ik mezelf kan sturen in adem en mij realiseren dat waarde hier is in elk moment, wanneer ik mezelf toelaat de waarde te zien van elk moment.

Ik engageer mezelf ertoe om wanneer ik in mij het verlangen zie opkomen om te staren naar een wagen, mezelf te stoppen en te ademen en mij te realiseren dat ik reeds een wagen heb die goed rijd en dus is het zinloos om naar andere auto's te kijken.

Ik engageer mezelf ertoe om de wagen die we momenteel hebben terdege te leren kennen en hoe hij functioneert ipv aandacht te geven aan mogelijke andere auto's.

Ik engageer mezelf ertoe om wanneer ik in mij het verlangen zie opkomen naar een wagen te staren, mezelf te stoppen en te ademen en mij te realiseren dat het uiterlijk van een wagen betekenisloos is en een creatie van marketing met als enig doel om mensen ernaar te doen staren.

http://lite.desteniiprocess.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten