vrijdag 7 maart 2014

Dag 293 - Perfectie: het Beste geven van Mijzelf

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd fysiek ongemak gebruiken als een excuus om imperfecties toe te laten in mijn gedrag.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie definiëren in en als ‘kunst’ en kunstwerken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie definiëren als 10/10 hebben op mijn toets.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie definiëren als een kopie te maken van wat reeds bestaat.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie definiëren in en als het perfect namaken van wat reeds bestaat.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd perfectie enkel te hebben toegepast in het schrijven en in het tekenen – en mezelf niet te hebben toegelaten perfectie toe te passen in alles wat ik doe.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd imperfectie toelaten in mijn relatie met F.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd niet het beste van mezelf willen geven aan F – en in plaats daarvan toegeven aan imperfectie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd enkel het beste geven van mezelf wanneer er overleven in het spel is of ik erkenning kan krijgen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd het beste geven van mezelf voorwaardelijk maken, waarbij ik het in eerste instantie enkel doe ‘om te overleven’.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd te leven ‘onder mijn potentieel’.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd te verminderen in en als de mind.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd te geloven dat bik een reden nodig heb om het beste te geven van mezelf – en te geloven ‘dat niemand het waard is’.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd te wachten op een externe bevestiging zodat ik het beste zou kunnen geven van mezelf , ipv mezelf te bevestigen en aan mezelf het beste te geven van mezelf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd het beste van mezelf niet te geven als een punt van superioriteit als ‘ik moet dat niet doen’ – want ‘iedereen houdt van mij’.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd enkel het beste te geven van mezelf wanneer anderen mij verwerpen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd enkel het beste van mezelf te geven wanneer ik in competitie moet gaan met anderen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd 'het beste van mezelf niet te geven' als een punt van wraak en als een punt van macht en controle over mijn wereld.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang te zijn dat als ik in elk moment het beste geef van mijzelf er ook meer verantwoordelijkheid naar mij toe zal komen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang zijn dat als ik in elk moment het beste geef van mijzelf er ook meer kans is dat ik zal falen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten over mezelf te oordelen omdat ik ergens niet in slaag ipv mijzelf gewoon in het volgende moment te corrigeren en opnieuw het beste te geven van mijzelf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd het beste van mezelf geven te hebben gekoppeld aan het krijgen van erkenning.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd niet het beste van mezelf te geven voor mezelf – vanuit het uitgangspunt dat IK het beste van mezelf waard ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een beloning willen – ipv mij te realiseren dat ik mijzelf erken en daarin geef ik aan mijzelf het beste van mijzelf en zo neem ik verantwoordelijkheid voor mezelf.

Ik engageer mezelf ertoe om alle punten in mijzelf te ontruimen waarin ik niet het beste geef van mezelf en ik imperfectie aanvaard in mijn gedrag en wie ik ben.

Ik stap het proces van perfectie te leven in elk moment van adem als wie ik ben als een fysieke toepassing van wat best is voor iedereen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een slaaf te zijn van de mind wanneer ik toegeef aan fysieke ongemak en hiervan de reden maak waarom ik imperfectie toelaat in mijn gedrag.

Ik engageer mezelf ertoe perfectie toe te passen in alles wat ik doe zodanig dat ik altijd in alles het beste geef van mezelf.

Ik engageer mezelf ertoe om voordat ik een taak aanvang, mezelf de vraag te stellen hoe ik dit kan volbrengen in perfectie.

Ik engageer mezelf ertoe wanneer en als ik mezelf zie toegeven aan imperfectie omdat ik me ‘niet goed voel’ – te stoppen en te ademen en mij te realiseren dat dit slechts mijn mind is die controle wilt – en dus engageer ik mezelf ertoe mezelf te corrigeren in dat moment en mezelf toe te passen in perfectie ongeacht hoe ik me voel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten