maandag 23 december 2013

Dag 271 - Het Gezag van een Ander

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd in angst te staan tegenover het gezag van een ander.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang te zijn dat een ander mij kan verwerpen of mij kan verbannen, en bang te zijn om toegang te verliezen tot een netwerk.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang zijn dat mijn status als lid van een netwerk mij wordt ontnomen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een idee te hebben gecreëerd over mezelf als een waardig lid van het netwerk.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd een geloof over mezelf gecreëerd te hebben dat ik een goed lid ben van de groep en dat ik waarde heb voor de groep.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd proberen mijn presentatie aan te passen zodat ik aanvaard wordt in de groep als een nuttig onderdeel van de groep - maar hierdoor is de focus niet langer op mijn zelf-oprechtheid en mijn proces van zelf-verandering.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd bang te zijn om een idee over mezelf te verliezen - als mijn 'bescherming' in deze realiteit.

Ik engageer mezelf ertoe om te vinden hoe ik een leven kan leiden van integriteit, niet gebaseerd op regeltjes, maar op mijn begrip van wat best is voor iedereen.

http://lite.desteniiprocess.com

1 opmerking: