maandag 2 maart 2015

Dag 315 - Niet werkelijk communiceren

Er zijn momenten waarop F tegen me spreekt en ik zal de neiging hebben om weg te gaan in gedachten ofwel om fysiek weg te gaan naar een andere kamer. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd wanneer f tegen me spreekt – haar leven en ervaringen te vergelijken met die van mezelf en onmiddellijk mezelf te willen positioneren en zien waar ik sta in vergelijking met haar.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd niet kunnen luisteren zonder wat de ander vertelt te vergelijken met mezelf en mijn eigen leven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd in angst en competitie te staan tegenover de ander, waarin ik besta in angst dat de ander verder is dan mij en dat ik belangrijke punten gemist heb.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd in dat moment mijn angst en onzekerheid mbt mezelf op de voorgrond te plaatsen en daaraan al mijn aandacht te geven, ipv hier te zijn met de ander en mijn aandacht te geven aan de communicatie met de ander.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd gedachten in mijn mind belangrijker te vinden dan de communicatie die ik in realiteit heb met de ander.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegelaten en geaccepteerd mijn relatie met mijn gedachten en emoties belangrijker te vinden dat mijn relatie met mezelf in de fysieke werkelijkheid en dus met anderen als mezelf in de fysieke werkelijkheid.

Ik realiseer me en begrijp dat als ik luister naar de ander en participeer in de communicatie met de ander, ik daaruit ook groei en ik mezelf daarin ontplooi.

Ik realiseer me en begrijp dat als ik onvoorwaardelijk deelneem in de communicatie met de ander – ik daaruit ook veel zal leren over mezelf.

Ik realiseer me en begrijp dat als ik onvoorwaardelijk participeer in de communicatie en hier ben met de ander, dan zal ik de ander ook vooruit kunnen helpen én mezelf – ipv enkel mezelf achteruit te helpen door mezelf terug te plooien in en als de mind.

Ik stel mezelf ten doel om wanneer en als ik mezelf vergelijkingen zie maken met mezelf in gedachten wanneer we communiceren, mezelf on,middellijk te stoppen en mezelf hier te brengen.
Ik etsel mezelf ten doel om wanneer we communiceren mezelf onvoorwaardelijk te geven in de communicatie zodat ik 100% communiceer, ipv 5% te communiceren en 95% in mijn gedachten te bestaan.

Ik stel mezelf ten doel om wanneer en als we communiceren de controle los te laten en toe te laten dat de communicatie zich vrij ontplooit – zonder in mijn gedachten te gaan en te reageren met angst en inferioriteit.

Ik stel mezelf ten doel om onvoorwaardelijk te communiceren ongeacht waar de communicatie ons leidt – ipv de communicatie te willen controleren door mezelf terug te trekken in gedachten.
Ik realiseer me en begrijp dat ik mijn mind niet nodig heb om te luisteren en participeren in communicatie – ik ben hier.

Ik realiseer me en begrijpn dat ik communicatie kan gebruiken als een platform voor zelf-expressie – ipv mezelf te beperken in en als mijn gedachten.

Ik stel mezelf ten doel communicatie te ontwikkelen vanuit het standpunt van zelf-expressie in de fysieke realiteit, zodat ik één en gelijk sta aan mijn fysieke lichaam en ik mijn volledig potentieel in de fysieke realiteit kan ontwikkelen. 

http://lite.desteniiprocess.com

1 opmerking: